همشهری آنلاین: رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور درباره حمایت صندوق از پژوهشگران و فناوران کشور داوطلب دوره‌های پسادکتری خبر داد و گفت: در این راستا افراد پروپزال خود را به این صندوق ارائه می‌کنند و بعد از بررسی و تصویب، به مدت ۱ تا ۲ سال به این افراد حقوق پرداخت می‌شود تا ۲ سال به صورت تمام‌وقت فعالیت پژوهشی انجام دهند.

نصرت‌الله ضرغام

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني وزارت علوم، دكتر نصرت‌الله ضرغام، تعداد دانشجویان مقطع دکتری در كشور را 90 هزار نفر اعلام كرد و اظهار داشت: این میزان دانشجوی دکتری ظرفیت علمی قابل ملاحظه‌ای براي حل مشكلات كشور است.

رئيس صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران كشور گفت: اين صندوق از رساله‌های دکتری متناسب با اولویت کشور حمایت می‌کند و در اين زمينه تاكنون نزدیک به هزار رساله دریافت شده که کار دسته‌بندی و ارزیابی آنها در حال انجام است و تا پایان سال جاری رساله‌های مصوب برای حمایت مشخص مي‌شوند.

دكتر ضرغام به حمایت ویژه از استادیارهای جوان، استادان و پژوهشگران خصوصا بانوان اشاره کرد و گفت: محدودیتی در پذیرش پژوهش‌ها وجود ندارد به خصوص با توجه به اهمیت پژوهش‌های میان رشته‌ای در دنیا و حرکت به این سمت از این پژوهش‌ها نیز حمایت می‎کنیم.

وي از تصويب گرنت سینرژی خبر داد و خاطرنشان كرد: برای توسعه علمی کشور از ظرفیت علمی اساتید مقیم خارج بر اساس برنامه حمایتی استفاده می‌کنیم و در این زمینه سعی داریم تا همکاری بین اساتید ایرانی و خارجی را گسترده‌تر کنیم.

کد خبر 341408

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha